/ by /   Woonkamer / 0 comments

Interieur ideeën: een grote ruimte inrichten

Wil je een grote ruimte inrichten en ben je hiervoor op zoek naar toffe interieur ideeën? Er wordt vaak gedacht dat een kleine woonkamer inrichten een lastige opgaven is, maar een grote ruimte inrichten kan vaak net zo moeilijk zijn. Je wil een ruimte sfeer en gezelligheid meegeven, maar daarentegen wil je de kamer niet te druk maken. De perfecte balans hiertussen kan best lastig zijn. Toch kun je met de juiste kleuren en materialen al veel bereiken. Benieuwd hoe je dit het best kunt aanpakken? Lees dan snel verder en doe een aantal toffe interieur ideeën op!

Een grote ruimte inrichten: de vloer

Ga je een grote ruimte inrichten, maar vind je het lastig om deze een knusse en gezellige uitstraling te geven? De vloer kan in een ruimte heel sfeerbepalend zijn, en daarom zoomen we hier eens op in. Op het gebied van vloeren is er tegenwoordig meer dan voldoende keuze. Denk bijvoorbeeld aan hout, pvc, laminaat, tapijt of een gietvloer.

Een houten vloer geeft al snel veel sfeer aan een ruimte. Hout is een natuurproduct en dit is een groot verschil met look-a-like houten vloeren zoals laminaat. Ga voor een donkerdere houtsoort op de vloer, hierdoor ontstaat er een warm gevoel in de ruimte. Over de houten vloer kun je vervolgens nog een groot vloerkleed leggen. Een vloerkleed ziet er gezellig uit en is ook nog eens heerlijk onder je voeten