/ by /   Woonkamer / 0 comments

Een nieuwe bank voor in huis?! 4x Tips en ideeën

Op zoek naar een nieuwe bank voor in de woonkamer? Er zijn talloze soorten banken voor in huis. Denk bijvoorbeeld aan een twee- of driezitsbank, een grote plofbank, hoekbank of juist aan een strakke bank. Naast alle verschillende banken heb je ook nog eens een hoop verschillende materialen waaruit je kunt kiezen. En om het nóg iets moeilijker te maken: ook nog veel kleuren! De perfecte bank zoeken kan best lastig zijn. Doe daarom voldoende woonkamer inspiratie op en ontdek wat jij mooi vind. Wij hebben 5x bank ideeën op een rijtje gezet. Kijk je mee?

Twee- of driezitsbank?

Allereerst is het belangrijk dat je over een aantal factoren nadenkt. Hoe groot mag de bank bijvoorbeeld zijn? Heb je voldoende ruimte voor een grote hoekbank of juist niet? Meet allereerst dus de ruimte op en kijk waar je de bank wil plaatsen, zo kun je voor jezelf al een schatting maken van hoe groot de bank mag zijn.

Wanneer je een kleine woonkamer hebt, ga je al snel voor een wat kleinere bank. Ga voor jezelf na of je graag een twee- of driezitsbank zou willen hebben in jouw woonkamer. Dit is natuurlijk of afhankelijk van het aantal personen waarmee je in huis woont!